CAMP. ESPANYA INFANTIL FEMENÍ DE WATERPOLO: SOTCAMPIONES!!

Per un gol les nostres noies no han pogut assolir el títol.

La jornada començava al matí amb la semifinal amb el Madrid Moscardó que ho pa posat molt difícil ja que ha aconseguit empatar a 8 gols, però al final les nostres jugadores han pogut desfer l’empat i guanyar per la mínima.

CN MADRID MOSCARDÓ 8 – CN SABADELL 9
Parcials: 0-2/2-3/3-3/2-0/1-1

El CE Mediterrani ens esperava a la final tot i que se les havia guanyat al primer partit han sabut aprofitar la seva oportunitat. Tot i marcar primer les nostres noies s’han posat per davant 2-1 i tot i empatar a 2 han mantingut la distància d’un o dos gols fins al final. Les nostres noies s’han acostar a un gol al darrer parcial (5-4) però el marcador ja no s’ha mogut.

CE MEDITERRANI 5 – CN SABADELL 4
Parcials: 2-1/0-1/2-0/1-1/0-1/0-0
No obstant pel gran Campionat que han fet. Moltes felicitats!!

Foto: Ferran Pagès