El Honved Orriols s’imposa a les 46es 24 Hores de Divisió d’Honor

Ens els prolegomens d’aquesta edició el conegut Ramon Fernandez va fer el sac d’honor de la competició, personatge vinculat mes de 30 anys en la secció impulsant la participació de varis equips en les diferents lligues del Club.
L´equip Honved Orriols va culminar la “temporada perfecta” despres d´assolir la victoria a les 24 hores, que es suma a les seves victories a la lliga d´hivern, lliga d´estiu i Copa Morral. Aixó si la seva victoria va ser mes que soferta ja que fins els ultim minut de la prorroga no va aconseguir doblegar a un gran equip com el Bar l’Esclop Finques el Niu.
En la fase regular deseguida es van destacar el que finalment seria el campió Honved Orriols, Bar l’Esclop i Memory AC, la lluita per aconseguir la quarta plaça no es va decidir fins l’últim partit, on l’empat entre Creualtenc Atl i Sacromonte beneficiava al campió de l´edició de l´any passat Pasangol Fc que es classificava 4art i accedia a les semifinals.
La primera semifinal va enfrontar al Honved Orriols que va fer una primera fase impecable dons va guanyar els 8 partits d´aquesta fase i Pasangol FC que va entrar en l´ultim moment a les semifinals. Es repetia una de les semifinals de l´any passat pero amb resultat ben diferent, aquesta vegada Honved Orriols va guanyar per 3-1.
Memory AC i Bar l’Esclop jugaren la segona semifinal, resultat final de 4-1 a favor del Bar l’Esclop que va dominar el match,  només quan Memory AC es va posar 2-1 semblava que els podia inquietar, però res mes que un miratge ja que ens els instants finals l´Esclop va definir amb 2 gols mes.
Arribaven a la final segurament els 2 millors equips de la competició i així ho van demostrar en aquest partit, podria semblar que Honved Orriols podria guanyar amb facilitat despres de veure amb la contundencia que es va plantar a les semifinals, pero res mes lluny que un partit molt igualat amb 2 equips amb moltíssim nivell. Màxima igualtat al partit i empat a 0 al final dels 40 minuts, per tant ens va tenir que jugar una prorroga.
En la ultima jugada de la primera part Bar l’Esclop s’adelantava en el marcador amb un gol estratosfèric del que sens dubte va ser el millor jugador del torneig Diego Blanco. Un gol de vaselina en una falta directa que ni els mes vells recordaven un gol tan extraordinari. Quedava la segona part de la prorroga i amb nomes 5 minuts per intentar Honved Orriols donar la volta al marcador, van arriscar posant porter-jugador i els hi va sortir bé, perque en una jugada de superioritat van empatar el partit. Finalment quan s’entrava en l´ultim minut de la prorroga l’equip Honved Orriols aconseguia el segon gol en una jugada confusa dins l’àrea que els hi donava el títol culminant una temporada increïble.
Els altres guardons, Marc Torras porter del Honved Orriols mínim golejat, Jordi Lozano del Creualtenc atl. màxim golejador i l’equip Els Taurons premi al equip Fair-Play