La triatleta del club Laura Gomez comença un estiu frenètic

Aquest dissabte comença un autèntic estiu triatlètic de 7 setmanes i 7 competicions de màxima categoria. Amb l’objectiu principal de sumar experiència de competició, amb rivals de màxim nivell i sabent que la feina s’està complint al peu de la lletra. Els resultats de la primera fase de la temporada han superat amb escreix les espectatives i suposen una dosi de confiança clau per encarar aquest suggerent segon round.

Començarà els dies 18 i 19 de juliol a Almazan (Soria) on es disputarà el Campionat d’Espanya de Triatló per seleccions autonòmiques. I el dia 25 de juliol arriba el Campionat d’Europa Sub 25 a Banyoles.
Ja al mes d’agost el dia 1 disputarà el Triatló Internacional de l’Alpe d’Huez, el dia 13 la Champions League del Triatló al Grand Prix D1 a Embrun (França) i el dia 29 el Campionat d’Espanya Absolut i Sub 23 en distància olímpica a Altafulla i que servirà per fer un tastet del Circuit dels Jocs del Mediterrani.
Finalment ja al mes de setembre el dia 5 a la ciutat francesa de Quiberón en la penúltima etapa del Grand Prix D1 on participaran els millors triatletes per confirmar la seva classificació per la gran final.

Molta sort a la nostra jove triatleta per aquestes 7 setmanes.