La Sureña Sabadell guanyador de les 24 Hores de 1a i 2a Divisió

El passat cap de setmana 11 i 12 juliol es van disputar les 24 hores de primera i segona divisió.
En la fase previa deseguida 3 equips es van distanciar dels altres per aconseguir un lloc a les semifinals, van ser els equips ESTIL PROPI, LA SUREÑA SABADELL i NOVAGRAF NINEPOST
Per aconseguir la quarta plaça que dona dret a les semifinals va ser una lluita aferrissada amb 5 equips, finalment va ser CUINATS CAN LLONG qui va aconseguir classificar-se.
Les dues semifinals no podien ser mes igualades dons es van arribar a decidir-se per penals…NOVAGRAF NINEPOST i CUINATS CAN LLONG van empatar a a 2 gols i en la tanda de penals es va classificar NOVAGRAF NINEPORT..En l´altre semifinal el empat va ser a 1, entre ESTIL PROPI i LA SUREÑA SABADELL, en aquest cas tambe va ser LA SUREÑA SABADELL qui va estar mes encertat en la tanda de penals.
I no podia ser d´una altre manera, la final també es va decidir per penals, NOVAGRAF NINEPOST i LA SUREÑA SABADELL van empatar a 2 gols i va ser l´equip de LA SUREÑA SABADELL qui es va emportar el títol de campió des del punt de penal.