El Club signe un acord de col·laboració amb la Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859

Els socis del Club Natació Sabadell es podran beneficiar de descomptes i ofertes en les activitats de la Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859

La Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859 ha signat un acords de col·laboració amb el Club Natació Sabadell mitjançant els quals els socis de l’entitat esportiva es podran beneficiar de descomptes i avantatges en les activitats de la Fundació. A canvi, el Club es converteixen en col·laborador per a la difusió de la programació de les activitats de la Fundació.

D’aquesta manera, es facilitarà la difusió i la divulgació de la programació sociocultural i d’educació mediambiental que es realitza a l’Espai Cultura i l’Espai Natura que la Fundació té a Sabadell entre els socis del CNS.

Els convenis de col·laboració, que tenen vigència fins a finals de 2016, han estat rubricats pel president de la Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859, el Sr. Joan B. Casas. Així doncs, i el Sr. Miquel Torres com a president del Club.

Gràcies a aquests acords, els socis del Club podran beneficiar-se de descomptes en el preu de les activitats familiars i espectacles de l’Espai Cultura, accedir gratuïtament al Museu de la Vida al Camp, gaudir de descomptes en l’activitat “Taller de granja per a famílies” que es realitza tots els diumenges a l’Espai Natura i en el preu de lloguer de parcel·les de camps per a treballar l’horticultura ecològica.

Des de la Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859 s’ha destacat la importància de l’acord donada la rellevància històrica i el significatiu pes de les dues associacions esportives a la ciutat de Sabadell i arreu de Catalunya, subratllant l’elevadíssim nombre de socis que sumen les dues entitats.

La Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859 ofereix una programació estable d’arts plàstiques, arts escèniques, tallers educatius, circuïts mediambientals i visites als edificis modernistes, entre d’altres actuacions, amb continguts i formats innovadors que, sota aquesta oferta diversa, singular i de qualitat, aplega un públic heterogeni i nombrós. Principalment, les accions de la Fundació es porten a terme a seus dos principals equipaments: l’Espai Cultura i l’Espai Natura.

L’Espai Cultura és un espai sociocultural que té com a referents la innovació i la cultura, i la seva implicació en la societat actual, amb una especial dedicació a l’art i l’educació. És un espai obert a la ciutadania dedicat a la difusió, formació i producció de continguts socioculturals, amb una programació oberta i de qualitat. La programació d’aquest equipament s’adreça a diferents col·lectius, amb continguts i formats innovadors, amb la voluntat de fomentar la participació i treballar en xarxa amb centres, col·lectius i persones amb interessos comuns.