Campionat d’Europa d’ironman a Frankfurt

Miquel Blanchart, va participar buscant una de les 8 primeres posicions per tal d’aconseguir la classificació per al Campionat del món de la modalitat a Kona (Hawai).

Després de fer el primer segment de natació sortint al grup perseguidor a menys de 2’ de cap de cursa (Format per 3 unitats), el triatleta del Club Natació Sabadell, es va mantenir en posicions capdavanteres fins al Km 50 del segment ciclista, on va patir una petita avaria mecànica cedint al voltant de 3’. D’aquesta manera, el triatleta del club va perdre el grup amb el qual viatjava, fent gran part del recorregut ciclista en solitari, marcant 4h45’ en els 180km.

Blanchart arribava a la T2 en 12a posició cedint més de 30’ de cap de cursa. D’aquesta manera, tenint clar l’objectiu de buscar la classificació, el triatleta del Club va enregistrar la 3ra millor marca a la marató final (2h54’) en condicions de calor extraordinàries de fins a 39º, assolint la 9a plaça del campionat d’Europa amb un temps de 8h 32’.

El pròxim objectiu de Blanchart és el 70.3 de Dublín, el pròxim 9 d’Agost, buscant assegurar la qualificació del campionat del Món.