L’equip Aleví de natació guanya el Campionat de Catalunya

Aquest cap de setmana a Reus s’ha disputat el Campionat de Catalunya Aleví d’Estiu amb una alta i bona participació dels nostres nedadors i nedadores (13 nois i 16 noies) que van aconseguir liderar a més el medaller amb 7 ors, 4 argents i 8 bronzes i guanyar clarament el Campionat.

Classificació Final:

1- CN Sabadell  2424.0; 2- CN Barcelona 1370.5 i 3- CN Lleida  1313.0

Després d’aquest campionat s’ha de destacar que s’han ampliat els nedadors amb mínima pels Campionats d’Espanya Aleví de La Corunya amb 5 nois i 8 noies i que, esperem que es complementi, aquest cap de setmana a Terrassa al Campionat de Catalunya Infantil on l’edat petita participa també al Campionat d’Espanya Aleví.

A més aquest és el catorzè títol consecutiu i setzè des de que es competeix per categories i no per grups d’edat. Es demostra així la gran tasca que es fa en aquest nivell.

Moltes felicitats!!

La propera cita serà aquest cap de setmana serà el torn dels infantils a Terrassa.