Bronze de Marina Castro als 1500 i quart lloc del relleu 4×200 amb el Marc Vivas i Joan Casanovas a Bakú

La tarda no podia començar millor ja que a la prova dels 1500 Lliures femenins la nedadora Marina Castro es penjava la medalla de bronze, segona d’aquests Jocs, després d’una dura lluita amb les dues hongareses que, finalment han estat primera i segona. Però a més amb la seva marca (16:46.16) ha aconseguit la seva segona mínima pel Mundial Júnior de Singapur.

Després ha estat el torn del relleu 4×200 Lliures masculí amb la presència de dos nedadors del Club: Marc Vivas i Joan Casanovas que amb una lluita ferotge primer amb Gran Bretanya i després amb Alemanya han aconseguit quedar quarts amb un temps de 7:23.06 que és mínima pel Mundial Júnior de Singapur.

Moltes felicitats!!

Demà tenim els 200 Lliures amb el Joan Casanovas i el Marc Vivas.