XV Diada de Futbol Sala del Club

El passat dissabte es va celebrar la 15ena edició de la Diada del Futbol sala de final de temporada, amb partits que ja van començar el divendres i es van allargar durant tot el dissabte al camp de gespa amb tots els equips de l’escola.

També divendres a les naus es van jugar els tradicionals partits entre mares i després els partits de pares i monitors. La jornada es va acabar amb el tradicional sopar de repartiment de premis amb mes de 340 assistents, on es va premiar a tots els jugadors i on van tenir mencions especials l’Arnau Casabón, el capità del senior nacional que s’ha retirat aquesta temporada, l’Aleix Canet subcampió d’Espanya aleví amb la selecció Catalana aleví, i la Sara Sánchez que per qüestions d’edat ja ha de competir la temporada vinent amb un equip femení.