Torneig del Rosselló de bàsquet

El passat cap de setmana del 13 i 14 de juny una expedició de tres equips de la secció de bàsquet, van participar al Tournoi del Roussillon que organitza anualment el Comitè Departamental 66 de la Federació Francesa de Bàsquet a Rivesaltes. Van ser dos dies i dues nits de fer germanor entre els tres equips del Club.

Per començar el mini ‘C’ femení va estrenar-se amb una contundent victoria sobre el Lavernose Lacasse i després, es va imposar a l’Avenir Muretain. Llavors però, un mal partit de les nostres davant un dels favorits del torneig, l’ALPA Basket (Le Passage) va deixar sense opcions a les nedadores. Finalment, i per cloure la fase de grups, les de blau es van imposar de manera contundent a les Net’s de Toulouse havent-se de preparar per accedir al pòdium del torneig davant un Racing Portet que no va ser rival. Després d’aquest partit, les nostres van enfrontar-se al favorit del grup com era el CTC Mont Valerien (Suresnes, París) amb qui van empatar (permès a la fase de grups).

Amb aquest empat la plaça a la final es decidiria pel bàsquet average, i així ho van intentar les preinfantils al destrossar a l’Avenir Muretain, però no va ser suficient. En el partit de consolació les noies del Club van ser més efectives i es van imposar al Saverunoise quedant-se amb la 3a plaça com també les minis C. L’infantil, per la seva banda, va dominar la competició d’inici a final i tot i anar curt d’efectius es va imposar per marcadors molt destacats a Cornebarrieu, Hersain 31 Nord (Gratentour), Saverunoise, Saint Marcellin i Net’s.

Amb la voluntat de fer 6 de 6 i endur-se el títol que s’havia resistit a les altres dues categories, les nostres van haver de patir uns minuts d’incertesa davant la resistència del Mont Valerien, però mica en mica la qualitat tècnica i física sabadellenca va acabar dictant sentència i fent que el trofeu de campiones anés cap a les vitrines del Club.