Bronze del Mini “A” femení de bàsquet

Èxit del mini ‘A’ femení del CN Sabadell que, després d’aconseguir de forma brillant el seu accés al Campionat de Catalunya Mini en vèncer la seva fase territorial de Barcelona, va aconseguir penjar-se la medalla de bronze a la fase final disputada els dies 6 i 7 de juny a La Seu d’Urgell.

Les nedadores van vèncer a quarts de final al CB Grifeu Llançà amb autoritat per 59-25, i van aconseguir el pas a unes semifinals on esperava el gran favorit -i posterior campió- de la competició, un Femení Maresme que portava tota la temporada invicte. Amb un lloc a la final en joc les sabadellenques van aguantar durant pràcticament 6 quarts dins el partit, però al tram final les de Sant Andreu de Llavaneres es van acabar imposant per un clar 42-70 que no feia justícia a la igualtat viscuda durant bona part del partit.

Sense massa temps per digerir la derrota, l’equip de Quim Gómez i Judit Mayor es va jugar el bronze davant el campió de la província de Girona, el GEiEG, que no va poder davant l’encert de l’equip del Club des de la llarga distància (68-41), de manera que les nostres van accedir a un pòdium al qual mai cap equip de la secció havia accedit en aquesta categoria (cal remuntar-se a l’any 1999 per trobar un bronze a infantil femení i júnior femení). Temporada notable d’un equip format per Maria Sánchez, Èlia Páez, Clara López, Joana Reid, Marina Asensio, Clara Garcia, Natàlia Reyes, Anna Méndez, Sandra Tapia, María Mejía, Eva Cid i Laia López.
Classificació final: 1. Femení Maresme, 2. Femení Sant Adrià, 3. C.N. Sabadell, 4. GEiEG (Girona), 5. CB Grifeu Llançà, 6. Sagrat Cor-TGN (Tarragona), 7. C.B. Lleida, 8. Sedis (La Seu d’Urgell).