El Mini femení de bàsquet al Campionat de Catalunya

El Mini ‘A’ femení de bàsquet del Club, va participar el passat cap de setmana al Campionat Territorial de Barcelona i, per primer cop a la història de la secció de bàsquet del Club en aquesta categoria, va assolir l’accés al Campionat de Catalunya que es disputarà els propers dies 6 i 7 de juny a La Seu d’Urgell.

Per assolir aquesta fita l’equip entrenat per Quim Gómez i Judit Mayor va haver de superar l’escull del Basket Almeda a semifinals, arribant a remuntar 12 punts de desavantatge, fins al definitiu 65-60 que els hi donava una plaça per la final de la seva fase, sostre del Club al qual ja s’hi havia accedit la temporada passada. El rival al partit decisiu va ser la JE Terrassa que va superar al Barça CBS a la seva eliminatòria per un punt de diferència.
Al partit decisiu, les nedadores van començar amb força, però la irregularitat en el joc va fer que les de Terrassa portessin la iniciativa al descans. Als darrers períodes la superioritat sabadellenca va ser total i, amb un gran joc, van acabar enduent-se el partit per 76-53 i classificant-se pel Campionat de Catalunya juntament amb Sant Adrià i Maresme com a representants de Barcelona. Acompanyaran a aquests equips barcelonins el Lleida, GEiEG, Grifeu Llançà, Sagrat Cor TGN i l’amfitrió Sedis. L’equip format per Maria Sanchez, Èlia Páez, Clara López, Marina Asensio, Clara Garcia, Natalia Reyes, Sandra Tapia, Maria Mejía, Eva Cid, Laia López, Anna Méndez i Joana Reid debutarà dissabte a quarts de final a les 10.00 a La Seu d’Urgell.