Camp. Catalunya Màster: Gran paper dels nostres nedadors

Aquest cap de setmana s’ha disputat a la piscina Pere Serrat del CN Sant Andreu el Campionat de Catalunya Màster amb uns grans resultats dels nostres nedadors.

D’entrada el nostre va ser l’equip amb un nombre més alt de participants amb 44 (28 homes i 16 dones). Aquest fet feia preveure que els resultats podrien ser bons com així va ser amb un botí de 104 medalles (49 ors, 32 argents i 23 bronzes) 13 ors més que el segon classificat al medaller.

A més s’ha de destacar el rècord d’Espanya en 200 m Papallona femenins (+40) de la nostra nedadora M. Dolors Ruíz amb un temps de 2:54.80 (anterior 3:01.07) i ella mateixa va batre el rècord de Catalunya en 200 m Estils (+40) amb un temps de 2:50.96 (anterior 2:53.07).

Finalment el nostre nedador Joan Capell amb 83 anys va rebre el guardó com a nedador amb més edat del Campionat en categoria masculina.

Moltes felicitats a tots i totes!!

Per veure els resultats premeu aquí