Inauguració de les pistes de petanca de Can Llong

Ahir va tenir lloc la inauguració de les dues pistes de petanca ubicades al centre de Can Llong (piscines Carles Ibars).

A l’acte van assistir el president del Club, Miquel Torres i el vicepresident Rossend Abella, així com tota la junta de la secció de petanca del Club i alguns membres dels equips de la secció. Tot seguit, alguns membres de diferents equips de la secció van fer una petita demostració d’aquest esport popular, amb la qual cosa van donar per inaugurades oficialment les noves pistes. La secció està oberta a totes aquelles persones que siguin sòcies del club, i estiguin interessades en aquest joc. La secció va voler donar les gràcies a la Junta del Club i al seu president per haver fet possible la construcció d’aquestes pistes i la celebració de l’acte.