12h de veterans i 24h de 1a i 2a

El passat dissabte 30 de juny es van jugar la 33 edició de les 12 hores de veterans, després de la lligueta prèvia , les semifinals varen ser Companys Bar L´Esclop ( que havia quedat primer en la lligueta ) contra FH Pavimentos Soinco , amb el resultat favorable pels de Pavimentos Soinco per  0-2. L’altre semifinal Tallerauto es va desfer de CEM Prolase per un clar 3-1.
A la final entre FH Pavimentos Soinco i Tallerauto va sobresortir un genial Diego Blanco que va anotar els 3 gols del seu equip per deixar un inapel·lable 3-0 final. Aconseguien així guanyar la competició per segon any consecutiu.

 

El cap de setmana del  7 i 8 de juliol es van jugar la XVIII edició de les 24 hores de 1era i 2ona divisió. Despres de competir els 8 equips classificats en la lligueta de tots contra tots, es varen jugar el diumenge al matí les semifinals, amb la igualtat com a predomini doncs les dues semifinals es van decidir per penals.

Aquests són els resultats :  Fractals Perruquers 3 –Pastisseria Baire´s 3 i a la segona semifinal, Estil Propi 1- New Generation 1.
La final la van disputar al tenir més encert des del punt de penal els equips Fractals Perruquers i Estil Propi, on la final no va ser tan igualada i on va resultar guanyador l´equip Fractals Perruquers per un clar 3-0.