Serveis

Centre de Medicina de l'Esport

El Club posa a la teva disposició experts professionals de la medicina esportiva per oferir-te els millors serveis amb l’objectiu principal de fomentar els hàbits i els beneficis de vida saludable i per a la millora del rendiment i de l’alt rendiment esportiu. Al Centre de Medicina de l’Esport hi trobaràs un gran equip de professionals de les ciències aplicades a l’esport que estan al servei dels nostres socis i esportistes per analitzar, diagnosticar, i programar un tractament personalitzat. El Centre està format per metges especialitzats en medicina de l’esport, fisioterapeutes, massatgistes, nutricionista, podòloga i psicòleg esportiu que t’ajudaran a tenir cura del teu cos, prevenir lesions, rehabilitació i tractaments específics… El Centre de Medicina de l’Esport del Club Natació Sabadell ha estat homologat pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya que permet al Club oferir un servei de confiança i d’excel•lent qualitat per a qualsevol esportista de qualsevol disciplina esportiva.

Àrea Termal

La zona ideal per a relaxar-se i recuperar-se de l’exercici físic és sens dubte l’Àrea Termal on podràs gaudir de diferents opcions segons les teves necessitats. Podràs relaxar la musculatura amb una sessió de sauna, provar el jacuzzi o l’spa, combinar els banys turcs amb les dutxes a pressió o eliminar toxines gràcies als beneficis del vapor. L'Abonament és mensual i té un preu de 5,95 €.

Àrea Bellesa

L’Àrea Bellesa del Club posa al teu abast un gran ventall de serveis per poder tenir cura de la teva imatge personal. Els serveis d’estètica ofereixen tractaments facials i corporals personalitzats, hidratants, anti-edat, neteges de cutis, pílings, depilacions, manicures i pedicures, tractaments reafirmants i un munt de novetats per cuidar la bellesa del teu cos.

Àrea Infantil

Per a tots els infants i joves del Club hem creat un espai de lleure i diversió on podràs passar una bona estona, jugar i divertir-te o bé un espai relaxant per fer deures i estudiar. I quan sigui el teu aniversari fins i tot pots celebrar la teva festa al Club, t’oferim moltes opcions.

Training Camps

El Club Natació Sabadell posa a la teva disposició les innovadores instal·lacions perquè el teu equip pugui portar a terme una estada esportiva. No només gaudirà d’una piscina de mides olímpiques exterior i climatitzada tot l’any sinó d’un complet centre de fitness i una àrea de salut esportiva amb serveis mèdics, de dietètica i nutrició, fisioteràpia i gabinet de massatges, així com un espai dedicat al wellness i a la cura personal en el que destaca l’Aiguajoc, un espai termolúdic de 1.523 m2.

A part de les magnífiques instal·lacions, un dels principals valors del Club és l’equip tècnic esportiu, professionals amb coneixements d’idiomes que entrenen a atletes olímpics, amb una extensa experiència internacional que els permet oferir el millor entrenament i consells tècnics als equips esportius de qualsevol nivell. Si vols dur a terme el teu trainning camp al Club, t’oferim diferents possibilitats d’allotjament i l’oportunitat de gaudir del lleure de ciutats com la nostra, Sabadell, o de la gran capital, Barcelona.

més informació a: www.cnscamps.com /contacte: cnscamps@nataciosabadell.cat


Documents Annexos

Altres Serveis

El Club t’ofereix un munt de serveis addicionals perquè puguis gaudir de l’esport a les nostres instal·lacions de la millor manera i amb la màxima comoditat. Hi trobaràs un gran servei de restauració i cafeteria, botigues de material esportiu (una a cada centre), armariets de lloguer perquè no carreguis amb la bossa d’esport, l’abonament del pàrquing i un espai exclusiu d’aparcament per a bicicletes. I per ser soci del Club, podràs aprofitar immillorables descomptes a diferents establiments de la ciutat, curses, travesses i serveis complementaris.