Secció de Waterpolo

Història

El Waterpolo un dels puntals del Club

Al Club, el waterpolo va néixer quasi paral·lelament a la fundació de l’entitat. El 22 d’agost de 1915 es disputa el primer partit de waterpolo a Sabadell i, com ja com a Club, es tenen dades dels primers partits del Club contra el CN Barcelona i el CN Atlètic el 1917 als molls del port de Barcelona.

De seguida la secció de waterpolo va convertir-se en un dels puntals del Club juntament amb la de natació i la importància que va tenir el waterpolo ja des dels seus inicis, la trobem als anys 20, quan l’equip del Club era conegut com “els hongaresos del Vallès”. Sens dubte aquell pseudònim era un honor, ja que en aquella època la selecció d’Hongria era la primera potència mundial en waterpolo.

El 1980 que va néixer el waterpolo femení a l’Estat espanyol de la mà del nostre Club, l’equip del qual va guanyar el primer torneig contra el CE Mediterrani i CN Badalona.
Des de llavors el waterpolo del Club s’ha convertit en un referent a nivell europeu en categoria femenina i a nivell espanyol en categoria masculina.

Comissió

President: Antoni Nouvilas Pagan

Vocals: Marc Pérez Llopart, Toni Sánchez Gómez i Pere Carrasco Sayabera

Director Esportiu: Xavier Balaguer Bel

Secretari Tècnic: Enric Arnella Ruiz

Equips 2018-2019

Resultats i agenda

Escola esportiva

L'Escola de Waterpolo treballa les primeres etapes de la formació d'un jugador d'equip i es combina la formació de la persona i el treball individual amb el treball en equip i per l'equip reforçant aspectes com la generositat i l'esforç en benefici de l'equip.

Es treballa fonamentalment el domini del medi aquàtic i s’introdueix de mica en mica la pilota fent que els nens s’hi vagin acostumant sense oblidar els desplaçaments de natació. Els més grans fan un tipus d'entrenament més específic i més tècnic de major resistència.

L’escola des de sempre ha treballat amb nens i nenes d’edats a partir dels sis anys repartits en diferents grups segons la seva edat i nivell.

Persona de contacte: David Palma (waterpolo@nataciosabadell.cat).

Notícies

Sotscampiones de Catalunya juvenil de waterpolo

2 de juliol de 2018

L’equip juvenil de waterpolo femení del CLub s’ha proclamat sostcampiones de Catalunya a la fase final que s’ha disputat aquest cap de setmana a la piscina […]

L’Aleví masculí del Club, sotscampió de Catalunya

27 de juny de 2018

L’equip aleví de waterpolo del Club es va proclamar ahir sotscampió de Catalunya a la fase que s’ha disputat aquests dies a les Picornell. L’equip entrenat […]

El Club cau a semifinals davant del Terrassa

20 de maig de 2018

L’equip masculí de waterpolo del club no va poder guanyar el playoff de semifinals de lliga davant del Terrassa, i va perdre el tercer partit per […]