Secció de Waterpolo

Història

El Waterpolo un dels puntals del Club

Al Club, el waterpolo va néixer quasi paral·lelament a la fundació de l’entitat. El 22 d’agost de 1915 es disputa el primer partit de waterpolo a Sabadell i, com ja com a Club, es tenen dades dels primers partits del Club contra el CN Barcelona i el CN Atlètic el 1917 als molls del port de Barcelona.

De seguida la secció de waterpolo va convertir-se en un dels puntals del Club juntament amb la de natació i la importància que va tenir el waterpolo ja des dels seus inicis, la trobem als anys 20, quan l’equip del Club era conegut com “els hongaresos del Vallès”. Sens dubte aquell pseudònim era un honor, ja que en aquella època la selecció d’Hongria era la primera potència mundial en waterpolo.

El 1980 que va néixer el waterpolo femení a l’Estat espanyol de la mà del nostre Club, l’equip del qual va guanyar el primer torneig contra el CE Mediterrani i CN Badalona.
Des de llavors el waterpolo del Club s’ha convertit en un referent a nivell europeu en categoria femenina i a nivell espanyol en categoria masculina.

Comissió

Equips 2017-2018

Resultats i agenda

Escola esportiva

L'Escola de Waterpolo treballa les primeres etapes de la formació d'un jugador d'equip i es combina la formació de la persona i el treball individual amb el treball en equip i per l'equip reforçant aspectes com la generositat i l'esforç en benefici de l'equip.

Es treballa fonamentalment el domini del medi aquàtic i s’introdueix de mica en mica la pilota fent que els nens s’hi vagin acostumant sense oblidar els desplaçaments de natació. Els més grans fan un tipus d'entrenament més específic i més tècnic de major resistència.

L’escola des de sempre ha treballat amb nens i nenes d’edats a partir dels sis anys repartits en diferents grups segons la seva edat i nivell.

Persona de contacte: David Palma (waterpolo@nataciosabadell.cat).

Notícies

Torna la Champions a Can Llong

22 de novembre de 2017

El proper dimarts 28 de novembre torna la Champions de waterpolo a Can Llong. L’equip de Chava Gómez busca la seva primera victòria davant de l’Alphen […]

Champions League J2: Spandau 11 Astralpool CNS 8

9 de novembre de 2017

La segona jornada de la Champions League de waterpolo no va acabar massa bé pels interessos de l’Astralpool CN Sabadell, que visitava la piscina de l’Spandau […]

Champions League: Derrota davant del campió d’europa

26 d'octubre de 2017

L’equip de waterpolo del Club no va poder amb el campió d’europa el dia de la seva estrena a la màxima competició continental. Els de Chava […]