Secció de Waterpolo

Història

El Waterpolo un dels puntals del Club

Al Club, el waterpolo va néixer quasi paral·lelament a la fundació de l’entitat. El 22 d’agost de 1915 es disputa el primer partit de waterpolo a Sabadell i, com ja com a Club, es tenen dades dels primers partits del Club contra el CN Barcelona i el CN Atlètic el 1917 als molls del port de Barcelona.

De seguida la secció de waterpolo va convertir-se en un dels puntals del Club juntament amb la de natació i la importància que va tenir el waterpolo ja des dels seus inicis, la trobem als anys 20, quan l’equip del Club era conegut com “els hongaresos del Vallès”. Sens dubte aquell pseudònim era un honor, ja que en aquella època la selecció d’Hongria era la primera potència mundial en waterpolo.

El 1980 que va néixer el waterpolo femení a l’Estat espanyol de la mà del nostre Club, l’equip del qual va guanyar el primer torneig contra el CE Mediterrani i CN Badalona.
Des de llavors el waterpolo del Club s’ha convertit en un referent a nivell europeu en categoria femenina i a nivell espanyol en categoria masculina.

Comissió

President:

Delegats Equips: Pere Abellán Pérez (Absolut Masculí) i Miquel Martínez Ladera (Absolut Femení)

Vocals: Pere Giménez Carné

Director Esportiu: Gustavo Marcos Herrero

Secretari Tècnic: David Palma Lopera

Equips 2016-2017

Resultats i agenda

Escola esportiva

L'Escola de Waterpolo treballa les primeres etapes de la formació d'un jugador d'equip i es combina la formació de la persona i el treball individual amb el treball en equip i per l'equip reforçant aspectes com la generositat i l'esforç en benefici de l'equip.

Es treballa fonamentalment el domini del medi aquàtic i s’introdueix de mica en mica la pilota fent que els nens s’hi vagin acostumant sense oblidar els desplaçaments de natació. Els més grans fan un tipus d'entrenament més específic i més tècnic de major resistència.

L’escola des de sempre ha treballat amb nens i nenes d’edats a partir dels sis anys repartits en diferents grups segons la seva edat i nivell.

Persona de contacte: David Palma (dpalma@nataciosabadell.cat).

Notícies

Campiones d’Espanya juvenil de waterpolo

24 de juliol de 2017

L’equip juvenil femení de waterpolo del Club es va proclamar de forma brillant campió d’Espanya al campionat celebrat a Terrassa. Les de Jordi Millán van fer […]

El cadet femení de waterpolo, tercer al campionat d’espanya

17 de juliol de 2017

L’equip cadet femení de waterpolo va acabar en tercera posició al Campionat d’espanya que s’ha disputat aquest cap de setmana a Alcorcón (Madrid). L’equip que entrena […]

Vuit jugadores del Club amb la selecció

10 de juliol de 2017

Fins a vuit jugadores del Club formaran part de la selecció espanyola de waterpolo femení que participarà al mundial de Budapest que comença aquesta setmana. Un […]