Secció de Waterpolo

Història

El Waterpolo un dels puntals del Club

Al Club, el waterpolo va néixer quasi paral·lelament a la fundació de l’entitat. El 22 d’agost de 1915 es disputa el primer partit de waterpolo a Sabadell i, com ja com a Club, es tenen dades dels primers partits del Club contra el CN Barcelona i el CN Atlètic el 1917 als molls del port de Barcelona.

De seguida la secció de waterpolo va convertir-se en un dels puntals del Club juntament amb la de natació i la importància que va tenir el waterpolo ja des dels seus inicis, la trobem als anys 20, quan l’equip del Club era conegut com “els hongaresos del Vallès”. Sens dubte aquell pseudònim era un honor, ja que en aquella època la selecció d’Hongria era la primera potència mundial en waterpolo.

El 1980 que va néixer el waterpolo femení a l’Estat espanyol de la mà del nostre Club, l’equip del qual va guanyar el primer torneig contra el CE Mediterrani i CN Badalona.
Des de llavors el waterpolo del Club s’ha convertit en un referent a nivell europeu en categoria femenina i a nivell espanyol en categoria masculina.

Comissió

President:

Delegats Equips: Pere Abellán Pérez (Absolut Masculí) i Miquel Martínez Ladera (Absolut Femení)

Vocals: Pere Giménez Carné

Director Esportiu: Gustavo Marcos Herrero

Secretari Tècnic: David Palma Lopera

Equips 2016-2017

Resultats i agenda

Escola esportiva

L'Escola de Waterpolo treballa les primeres etapes de la formació d'un jugador d'equip i es combina la formació de la persona i el treball individual amb el treball en equip i per l'equip reforçant aspectes com la generositat i l'esforç en benefici de l'equip.

Es treballa fonamentalment el domini del medi aquàtic i s’introdueix de mica en mica la pilota fent que els nens s’hi vagin acostumant sense oblidar els desplaçaments de natació. Els més grans fan un tipus d'entrenament més específic i més tècnic de major resistència.

L’escola des de sempre ha treballat amb nens i nenes d’edats a partir dels sis anys repartits en diferents grups segons la seva edat i nivell.

Persona de contacte: David Palma (dpalma@nataciosabadell.cat).

Notícies

Campiones de la Copa de la Reina

13 de febrer de 2017

L’equip femení de wateprolo del CLub va aconseguir ahir la seva 13a Copa de la Reina, després de derrotar a la final al CN Mataró per […]

Comença la Copa de la Reina a Terrassa

10 de febrer de 2017

Aquesta tarda donarà inici una nova edició de la Copa de la Reina a Terrassa. L’equip del Club jugarà l’últim partit de quarts de final, i […]

Sorteig de la Copa de la Reina 2017

2 de febrer de 2017

Aquest migdia s’ha celebrat el sorteig de la Copa de la Reina de waterpolo femení, que es disputarà a Terrassa el cap de setmana del 10, […]