Secció de Natació

Història

El bressol dels grans campions del Club

Si cal destacar alguna de les seccions del Club en quan a nombre de premis i èxits esportius, aquesta és la secció de natació des de la seva fundació l'any 1916.

El 23 de juny de 1918 es va inaugurar la primera piscina d’aigua dolça de l’Estat, piscina de 25x12 metres i l’any 1929 es va inaugurar la piscina del carrer Montcada (25 x 14 m).

Disposar d’una piscina amb mides òptimes per a entrenar va permetre que apareguessin nedadors amb bons resultats als Campionats d’Espanya i de Catalunya. Però el gran salt es va fer l’any 1959 amb la cobertura de la piscina del carrer Montcada i la contractació del tècnic holandès Kees Oudegeest que va portar la natació del Club al capdavant de la Natació Espanyola i l’inici d’una llarga història d’èxits.

La llista de noms de nedadors i nedadores que han destacat en aquests gairebé 100 anys és immensa i tots i cadascun d’ells han contribuït a fer, el que és avui, el nostre Club.


Documents Annexos

Comissió

President: Àlex Amorós Roca

Vocals: Jordi Tel del Retiro i Albert Valls Ballespí

Director Tècnic: Bart Kizierowski

Director Esportiu: Xavier Balaguer Bel

Secretària Tècnica: Maria Garcia Caballero

Equips 2017-2018

Rècords, resultats i agenda

Escola esportiva

La introducció al món de la competició ha de ser un camí progressiu amb incidència en el procés educatiu i en la formació de la personalitat, adquirint hàbits saludables i priotitzant la millora tècnica per sobre dels resultats esportius sense oblidar el respecte i passió per l’esport, el foment de l’esperit d’autoexigència i superació i la companyonia envers els demés.

Es fa una adaptació progressiva al medi aquàtic, des de la descoberta fins al domini, iniciació i perfeccionament del treball de tècnica dels estils i de les sensacions. Fora de l'aigua, es treballen les habilitats i destreses, amb la pràctica del joc i d'altres esports.

L'escola des de sempre ha treballat amb nens i nenes a partir dels sis anys repartits en diferents grups segons la seva edat i nivell.

Persona de contacte: Mariàngels Garcia (magarcia@nataciosabadell.cat).

Notícies

CAMP. ESPANYA OPEN I JÚNIOR HIVERN: BONA DARRERA JORNADA I AMB ELS NOIS JÚNIORS TERCERS

11 d'abril de 2018

Aquest vespre ha caigut el teló del Campionat d’Espanya Open i del Júnior d’Hivern i ho ha fet amb bons resultats. Hem tingut presència en 7 […]

CAMP. ESPANYA OPEN I JÚNIOR HIVERN: QUARTA JORNADA AMB BONS RESULTATS

10 d'abril de 2018

Avui al Centre Aquàtic de Màlaga s’ha vist una bona jornada. Tenim dos grans resultats a nivell absolut: el primer ha estat el sotscampionat d’espanya de […]

CAMP. ESPAÑA OPEN I JÚNIOR D’HIVERN: TERCERA JORNADA I QUATRE MEDALLES

9 d'abril de 2018

La tercera jornada del Campionat ens ha portat el bitllet europeu per la Marina i medalla d’argent als 200 Braça, la millora de la nedadora Judit […]