Secció de Natació

Història

El bressol dels grans campions del Club

Si cal destacar alguna de les seccions del Club en quan a nombre de premis i èxits esportius, aquesta és la secció de natació des de la seva fundació l'any 1916.

El 23 de juny de 1918 es va inaugurar la primera piscina d’aigua dolça de l’Estat, piscina de 25x12 metres i l’any 1929 es va inaugurar la piscina del carrer Montcada (25 x 14 m).

Disposar d’una piscina amb mides òptimes per a entrenar va permetre que apareguessin nedadors amb bons resultats als Campionats d’Espanya i de Catalunya. Però el gran salt es va fer l’any 1959 amb la cobertura de la piscina del carrer Montcada i la contractació del tècnic holandès Kees Oudegeest que va portar la natació del Club al capdavant de la Natació Espanyola i l’inici d’una llarga història d’èxits.

La llista de noms de nedadors i nedadores que han destacat en aquests gairebé 100 anys és immensa i tots i cadascun d’ells han contribuït a fer, el que és avui, el nostre Club.

Comissió

President: Àlex Amorós Roca

Vocals: Albert Valls Ballespí

Director Tècnic: Álex López Hernández

Director Esportiu: Xavier Balaguer Bel

Secretària Tècnica: Maria Garcia Caballero

Equips 2018-2019

Rècords, resultats i agenda

Escola esportiva

La introducció al món de la competició ha de ser un camí progressiu amb incidència en el procés educatiu i en la formació de la personalitat, adquirint hàbits saludables i priotitzant la millora tècnica per sobre dels resultats esportius sense oblidar el respecte i passió per l’esport, el foment de l’esperit d’autoexigència i superació i la companyonia envers els demés.

Es fa una adaptació progressiva al medi aquàtic, des de la descoberta fins al domini, iniciació i perfeccionament del treball de tècnica dels estils i de les sensacions. Fora de l'aigua, es treballen les habilitats i destreses, amb la pràctica del joc i d'altres esports.

L'escola des de sempre ha treballat amb nens i nenes a partir dels sis anys repartits en diferents grups segons la seva edat i nivell.

Persona de contacte: Mariàngels Garcia (magarcia@nataciosabadell.cat).

Notícies

CAMPIONAT DE CATALUNYA ALEVÍ D’HIVERN: CAMPIONS!!

4 de febrer de 2019

Des de divendres fins ahir diumenge es va disputar a Lloret de Mar el Campionat de Catalunya Aleví d’Hivern amb una gran campionat per part dels […]

CAMPIONAT DE CATALUNYA FONS INDOOR: SOTSCAMPIONS!!

21 de gener de 2019

CAMP. CAT. FONS INDOOR: SOTSCAMPIONS!! Ahir diumenge a la tarda es va disputar a la piscina del CN Terrassa la a edició del Campionat de Catalunya […]

CAMPIONAT DE CATALUNYA ABSOLUT OPEN: SOTSCAMPIONS!!

21 de gener de 2019

Des de dijous a la tarda fins diumenge al matí s’ha disputat a Terrassa el Campionat de Catalunya Absolut Open amb la participació de 34 nedadors […]