Secció de Natació

Història

El bressol dels grans campions del Club

Si cal destacar alguna de les seccions del Club en quan a nombre de premis i èxits esportius, aquesta és la secció de natació des de la seva fundació l'any 1916.

El 23 de juny de 1918 es va inaugurar la primera piscina d’aigua dolça de l’Estat, piscina de 25x12 metres i l’any 1929 es va inaugurar la piscina del carrer Montcada (25 x 14 m).

Disposar d’una piscina amb mides òptimes per a entrenar va permetre que apareguessin nedadors amb bons resultats als Campionats d’Espanya i de Catalunya. Però el gran salt es va fer l’any 1959 amb la cobertura de la piscina del carrer Montcada i la contractació del tècnic holandès Kees Oudegeest que va portar la natació del Club al capdavant de la Natació Espanyola i l’inici d’una llarga història d’èxits.

La llista de noms de nedadors i nedadores que han destacat en aquests gairebé 100 anys és immensa i tots i cadascun d’ells han contribuït a fer, el que és avui, el nostre Club.

Comissió

President:

Tècnics:

- Director Tècnic (equip Absolut i Júnior): Xavier Torrellardona Cáceres

- Equip Infantil: Noelia Martínez Ramírez

- Equips de Base (Aleví, Benjamí i Prebenjamí), Escoles i Monitors: Esteve Fontdevila Chavarria

- Tècnics adjunts: Laia Tena Quintilla (Infanti, Alevíl i Prebenjamí), Alena Popchanka (Aleví i Benjamí) i Anna Lafon López (Prebenjamí).

Director Esportiu: Gustavo Marcos Herrero

Secretària Tècnica: Maria Garcia Caballero

Equips 2016-2017

Rècords, resultats i agenda

Escola esportiva

La introducció al món de la competició ha de ser un camí progressiu amb incidència en el procés educatiu i en la formació de la personalitat, adquirint hàbits saludables i priotitzant la millora tècnica per sobre dels resultats esportius sense oblidar el respecte i passió per l’esport, el foment de l’esperit d’autoexigència i superació i la companyonia envers els demés.

Es fa una adaptació progressiva al medi aquàtic, des de la descoberta fins al domini, iniciació i perfeccionament del treball de tècnica dels estils i de les sensacions. Fora de l'aigua, es treballen les habilitats i destreses, amb la pràctica del joc i d'altres esports.

L'escola des de sempre ha treballat amb nens i nenes a partir dels sis anys repartits en diferents grups segons la seva edat i nivell.

Persona de contacte: Mariàngels Garcia (magarcia@nataciosabadell.cat).

Notícies

Campionat d’Espanya aleví de natació: Campiones!!!!

24 de juliol de 2017

De dimecres a dissabte les Piscines Picornell han estat la seu dels Campionats d’Espanya Aleví i nou nedadors del Club (3 nois i 6 noies) hi […]

Miguel Duran camí de Budapest

19 de juliol de 2017

El nedador del Club Miguel Duran ha posat avui camí cap a Budapest per començar aquest cap de setmana la competició de natació. Concretament, Duran nedarà […]

Campions de Catalunya júnior masculí

17 de juliol de 2017

11 nedadors júniors (8 nois i 3 noies) han participat a Mataró al Campionat de Catalunya Júnior d’Esriu a Mataró. Els nois han aconseguit quedar Campions […]