Secció de Natació

Història

El bressol dels grans campions del Club

Si cal destacar alguna de les seccions del Club en quan a nombre de premis i èxits esportius, aquesta és la secció de natació des de la seva fundació l'any 1916.

El 23 de juny de 1918 es va inaugurar la primera piscina d’aigua dolça de l’Estat, piscina de 25x12 metres i l’any 1929 es va inaugurar la piscina del carrer Montcada (25 x 14 m).

Disposar d’una piscina amb mides òptimes per a entrenar va permetre que apareguessin nedadors amb bons resultats als Campionats d’Espanya i de Catalunya. Però el gran salt es va fer l’any 1959 amb la cobertura de la piscina del carrer Montcada i la contractació del tècnic holandès Kees Oudegeest que va portar la natació del Club al capdavant de la Natació Espanyola i l’inici d’una llarga història d’èxits.

La llista de noms de nedadors i nedadores que han destacat en aquests gairebé 100 anys és immensa i tots i cadascun d’ells han contribuït a fer, el que és avui, el nostre Club.

Comissió

President: Àlex Amorós Roca

Vocals: Albert Valls Ballespí

Director Tècnic:

Director Esportiu: Xavier Balaguer Bel

Secretària Tècnica: Maria Garcia Caballero

Equips 2018-2019

Rècords, resultats i agenda

Escola esportiva

La introducció al món de la competició ha de ser un camí progressiu amb incidència en el procés educatiu i en la formació de la personalitat, adquirint hàbits saludables i priotitzant la millora tècnica per sobre dels resultats esportius sense oblidar el respecte i passió per l’esport, el foment de l’esperit d’autoexigència i superació i la companyonia envers els demés.

Es fa una adaptació progressiva al medi aquàtic, des de la descoberta fins al domini, iniciació i perfeccionament del treball de tècnica dels estils i de les sensacions. Fora de l'aigua, es treballen les habilitats i destreses, amb la pràctica del joc i d'altres esports.

L'escola des de sempre ha treballat amb nens i nenes a partir dels sis anys repartits en diferents grups segons la seva edat i nivell.

Persona de contacte: Mariàngels Garcia (magarcia@nataciosabadell.cat).

Notícies

COPA DEL MÓN A BUDAPEST: SEGUEIXEN ELS BONS RESULTATS

8 d'octubre de 2018

Segona prova de la Copa del Món amb la presència de tres dels nostres nedadors. A la capital hongaresa els nostres nedadors han nedat tres finals […]

COPA DEL MON A EINDHOVEN: BONS RESULTATS DE LES NOSTRES NEDADORES

1 d'octubre de 2018

Les nedadores Marina Garcia i Cati Corró han participat aquest cap de setmana a Eindhoven a la tercera etapa de la Copa del Món com a […]

CAMP. ESPANYA INFANTIL D’ESTIU: LES NOIES ACABEN TERCERES!!!

30 de juliol de 2018

De dijous a diumenge els nostres infantils han disputat el Campionat d’Espanya d’Estiu al Complex Mundial 86 de Madrid. En total hi han participat un total […]