Secció de natació adaptada

Història

Esport adaptat – L’esport sense límits

L’esport adaptat possibilita la participació de les persones amb alguna discapacitat participa i gaudir de l’esport al mateix temps que contribueix al seu procés de rehabilitació física, psicològica i/o social.

L’esport adaptat es divideix en tres nivells en funció dels objectius que persegueix:

  • Esport terapèutic: El seu objectiu és perfeccionar aquelles qualitats que s’han anat desenvolupant en el procés de rehabilitació, mitjançant jocs i esports adaptats a la seva discapacitat.
  • Esport recreatiu: Es caracteritza perquè l’objectiu fonamental és la recreació i diversió de la persona, al mateix temps que fomenta la integració, les relacions socials i els sentiments d’utilitat i autoestima.
  • Esport competitiu: Es caracteritza per la superació d’un mateix i la búsqueda de resultats competitius.


Documents Annexos

Comissió

Presidenta: Esther Eroles Baena

Vocal: Montserrat Martí Jumilla

Director Esportiu: Xavier Balaguer Bel

Directora Tècnica: Gabriela Rodríguez

Secretari Tècnic: Cristian Garcia Saucedo

Contacte: cgarcia@nataciosabadell.cat

Equip 2017-2018

Resultats i agenda

Escola esportiva

L’Escola esportiva de Natació Adaptada està oberta a tots aquells esportistes que tenen alguna discapacitat tan sigui a nivell físic, intel•lectual, paràlisi cerebral o sensorial.

El treball consisteix en fer exercicis musculars per tonificar i mantenir el cos. Els entrenaments són dirigits per un professional tècnic de natació del propi Club i els destinataris de la secció de natació adaptada són totes aquelles persones que tenen alguna minusvalia (adults, joves i nens) que vulguin practicar la natació de competició.

Persona de contacte: Cristian Garcia (cgarcia@nataciosabadell.cat).

Notícies

IV Campionat d’Espanya de seleccions autonòmiques en edat escolar de natació adaptada

27 de març de 2018

El passat 17 i 18 de març es va disputar el Campionat d’Espanya de seleccions autonòmiques en edat escolar de natació adaptada. Per part del Club […]

Campionat de Catalunya de natació adaptada

20 de febrer de 2018

Aquest cap de setmana es va disputar el Campionat de Catalunya de natació adaptada d’hivern. Per part del Club hi van participar 15 nedadors i nedadores […]

Campionat d’Espanya AXA de natació joves per categories

29 de gener de 2018

El cap de setmana del 20 i 21 de gener es va disputar a València el Campionat d’Espanya AXA de natació de joves per categories, amb […]