Secció de Futbol Sala

Destacats

Història

Més de 50 anys de Futbol Sala

Des del 1960 que el Futbol Sala és present al Club dins de la secció de Futbet amb un marcat caràcter social i partits amistosos.

Serà a la temporada 1976-1977 quan es fa el salt a l’esport federat amb la inscripció d’un equip per a participar al Primer Campionat de Catalunya de Futbol Sala.

L’any 2003 i després de 43 anys dins de la Secció de Futbet es constitueix la secció de Futbol Sala i comença el seu propi camí.

Comissió

Equips 2017-2018

Resultats i agenda

Escola esportiva

L'escola de futbol sala comprèn les primeres etapes de la formació dels futurs jugadors de la secció. L'objectiu és que els nois i noies gaudeixin de la pràctica esportiva al mateix temps que aprenen les normes i els valors del joc col•lectiu, el respecte als rivals i àrbitres i, sobretot, intentant que tothom ho passi bé.

El treball es centra en la millora i el perfeccionament dels aspectes tècnics individuals (control, conducció, xut, cop de cap, regateig, etc...) i també es treballen els aspectes col·lectius (joc d’atac, la defensa, distribució de l’espai, etc...). I les sessions s’estructuren en dues parts: una part dedicada a treball de les habilitats tècniques i una segona centrada en les característiques del joc i la preparació del partit.

Es treballa amb nens i nenes a partir dels sis anys dividits en diferents categories desde pre-benjamins fins a juvenils.

Persona de contacte: Pep Font (pfont@nataciosabadell.cat).

Notícies

Dani Salgado, nou jugador de futbol sala del Club

30 de juny de 2017

El jugador de Santa Coloma Dani Salgado, s’ha convertit en nou jugador de futbol sala del Club. Salgado, que ha sigut internacional amb la selecció espanyola, […]

Diada de futbol sala 2017

21 de juny de 2017

Els passats dies 9 i 10 de juny es va celebrar la 17a edició de la diada de la secció de futbol sala que serveix com […]

Alex Llamas, campió d’espanya juvenil de futbol sala

4 d'abril de 2017

Alex Llamas s’ha tornat a proclamar campió d’Espanya sub-19 per segon any consecutiu amb la selecció catalana. A la població d’Esparreguera es va disputar la fase […]