Secció de Bàsquet

Història

Un esport d’altura al Club

El 1929 es creà la secció de bàsquet del Club, gràcies a un grup de nedadors i waterpolistes que van començar a practicar el bàsquet a l’hivern, quan la baixa temperatura de l’aigua de la piscina, encara descoberta, feia molt difícil la pràctica dels esports aquàtics.

Va ser el començament d’una secció que de seguida va tenir molta acceptació al Club i que ha aportat moltes alegries a la nostra entitat.

Comissió

President: Poli Marcial Ortiz

Vicepresident: Pere Payà

Secretaria: Gemma Serra Pérez

Vocals equips masculins: Pere Payà, Àngel Busquets Galcerán, Jordi Santamaria Arner, Dolors Amador i Fede Navarro

Vocals equips femenins: Manel Asensio, Miquel Rosell, Carles Bardají, Jesús López i Gemma Serra

Coordinador equips masculins: Francesc Rodríguez Pérez

Coordinador equips femenins: Joaquim Gómez Gómez

Director Esportiu: Gustavo Marcos Herrero

Cap de Secció d'Esports de Sec: Montse Fontanet

Equips 2016-2017

Resultats i agenda

Escola esportiva

L'escola de bàsquet comprèn les primeres etapes de la formació dels futurs jugadors de la secció i amb la finalitat principal és que els nois i noies gaudeixin de la pràctica esportiva al mateix temps que aprenen les normes i els valors del joc col•lectiu, el respecte als rivals i àrbitres i, sobretot, intentant que tothom ho passi bé.

El treball es centra en la millora i el perfeccionament dels aspectes tècnics individuals (joc de peus, coordinació, bot, mecànica de tir, tècnica de passe...) i també es treballen els aspectes col•lectius (defensa, contraatac, joc en estàtic..). Les sessions d’entrenament estan enfocades cap a la progressió tècnica dels jugadors/es i cap a l’evolució dels equips durant el decurs de la temporada.

Es treballa amb nens i nenes a partir dels 7 anys dividits en diferents grups.

Persona de contacte: Santi Fernández (sfernandez@nataciosabadell.cat).

Notícies

Campiones d’espanya amb la selecció catalana

12 d'abril de 2017

Tres jugadores de la secció de bàsquet Club Alejandra, Marta i Berta s’han proclamat campiones d’Espanya Mini amb la selecció catalana, després de vèncer a la […]

Xerrada de Miquel Blanchart al Club

23 de març de 2017

El triatleta del Club Miquel Blanchart, va fer ahir una xerrada a la sala social de la nostra entitat per explicar les seves experiències com a […]

DONPISO NOU PATROCINADOR DELS NOSTRES PRIMERS EQUIPS DE BÀSQUET

21 de febrer de 2017

La immobiliària donpiso s’ha convertit en patrocinador dels primers equips de bàsquet del Club per les properes tres temporades. Plegats esperem tenir molts èxits. Benvinguts.