Altres Seccions

Aikido

L’Aikido és una activitat de defensa, no d’atac, que promou l’equilibri i la formació holística de la persona.

Actualment es treballa a dos nivells: els nens i nenes d’entre 4 i 12 anys treballen el desenvolupament de cos i esperit per a aconseguir l’harmonia. A partir dels 13 anys es poden incorporar al grup d’adults on es treballa en les especificitats d’aquesta art marcial.

Persona de contacte: Santi Fernández (sfernandez@nataciosabadell.cat)

Escacs

Els escacs és una secció eminentment social que és present al Club des dels anys 40.

Es té constància de què el primer Campionat Social es va disputar el dia 9 de novembre de 1947. Però ha estat a aquests darrers anys en què els Campionats que s’han establert de manera regular durant l’any.

Gimnàstica

Actualment aquesta secció no té cap tipus d’activitat competitiva però durant els anys 60 si que la va tenir.

La gimnàstica sempre ha estat molt relacionada amb el Club ja que està a la base de qualsevol preparació física.

Tenim constància de la seva importància ja que el 4 d’agost de 1936 es proposa fer Cursos de Gimnàstica durant l’hivern i mantenir l’activitat durant tot l’any. El gener de 1962 es va crear la Secció i va començar la seva vessant més competitiva. A poc a poc la part esportiva de la secció va anar minvant quedant, en el que és avui, una activitat social del Club.

Tennis

Una secció amb 25 anys i en espera ja que que la secció de Tennis va íntimament lligada a les instal·lacions municipals de Sant Oleguer.

La seva història s’inicia amb la construcció de les pistes l’any 1975 i la seva activitat es va allargar fins la temporada 2005-2006.

Des dels seus inicis la secció va tenir una gran acceptació per part dels socis. Així el 19 d’octubre del 1985 es van organitzar les Primeres 12 Hores.

També va gaudir d’una bona activitat federada amb la participació de fins a dos equips de Veterans al Trofeu de la Penya Arlequinada.

Notícies

III Open de Cervelló de Karate

4 de febrer de 2019

Aquest dissabte es va disputar el III Open de Cervelló de Karate en la que van participar 5 competidors del Club. La competició es va realitzar […]

CAMPIONAT GIRONA-COSTA BRAVA DE KARATE

25 d'octubre de 2018

El Campionat de Girona Costa Brava que es va realitzar a Sant Feliu de Guixols el dia 21 d’octubre. Hi van participar un total de 250 […]

Open de Cervelló 2018 de Karate

30 de gener de 2018

Van participar mes de 300 esportistes separats en categories, des de els mes petits de 6 i 7 anys fins els veterans de més de 38 […]
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this