EL CLUB, CAMPIÓ DE LLIGA DE PRIMERA NACIONAL

EL CLUB, CAMPIÓ DE LLIGA DE PRIMERA NACIONAL

16 d'abril de 2018

El primer equip masculí de tennis de taula del Club Natació Sabadell s’ha proclamat aquest cap de setmana campió del grup 3 de la Primera Nacional. Un primer lloc que li dóna el dret a jugar l’eliminatòria de campions en la fase d’ascens a Divisió d’Honor que es jugarà a Pamplona el 5 i 6 de maig. El CNS, amb Ferran Brugada, Pere Weisz, Ivan Ruíz i Ramon Clivillé, ha estat líder des de la primera jornada i fins a la darrera certificant un primer lloc que els dóna la possibilitat de lluitar per pujar a la categoria de plata.

Aquest dissabte a Can Llong, els palistes del Club es van imposar al Torelló per 5 a 1 en un partit on va debutar el juvenil Dani Castro. Amb 4-1 al marcador, Castro va arrodonir el triomf amb la seva estrena victoriosa contra Gerard Font. Castro tornava a les pistes després d’unes setmanes de baixa que no li han permès competir.

I a 3a Nacional, debut del juvenil Jordi Weisz i segon partit de l’infantil Marc Ferruz. I tot i la derrota col.lectiva per 3 a 4 contra La Garriga, estrena amb nota de Jordi Weisz i molt positiva també la segona convocatòria i el joc de Ferruz a 3a Nacional. Queda una jornada i el segon equip del Club està classificat matemàticament per a la fase d’ascens a Segona Nacional.

Comments are closed.