CASALS PER A INFANTS I JOVES

T’oferim la possibilitat de passar els dies de festa escolar a les millors instal·lacions. Perquè no t’avorreixis, practiquis esport, facis noves amistats i passis uns dies genials envoltat d’aigua, fent tallers i anant d’excursió, el Club posa a la teva disposició els Casals d’Estiu, de Nadal i de Setmana Santa. Així com els els campus esportius on podràs especialitzar-te en un dels nostres esports.

Casals d'Estiu

Aquest estiu no t’ho pensis dues vegades i vine al Club on passaràs els millors dies de vacances amb els Casals i els Campus d’Estiu. Hem preparat activitats de tot tipus, combinant l’esport, el lleure i l’aprenentatge, múltiples tallers i sortides per descobrir nous espais i noves aventures i fins i tot un dia d’acampada!

A la vegada et pots especialitzar en la pràctica d’un esport i apuntar-te a un dels següents CAMPUS ESPORTIUS: el de natació, waterpolol, sincronitzada, bàsquet, futbol sala, voleibol, triatló, pàdel i el d’esport i lleure (amb dansa opcional).

A partir dels 3 anys ja ets benvingut al nostres Casals, t’assegurem diversió i aigua per no passar calor. Segur que trobaràs la teva millor opció, matins, tardes, dia complet amb i sense dinar...

Trobareu més informació als documents annexos.

Si voleu fer la inscripció a través de la pàgina web cliqueu al següent enllaç:

INSCRIPCIONS ON-LINE

Casals de Nadal

Casals de Setmana Santa