ACTIVITATS DIRIGIDES PER A ADULTS


Activitats Abonament

Al Club hi trobaràs tot tipus d'activitats dirigides per gaudir de l’esport, posar-te en forma i vetllar per la teva salut a través de la pràctica de diferents rutines i exercicis, entrenament al gimnàs, sessions dirigides amb música i bicicleta... Aconseguiràs incorporar l’esport com un hàbit i gràcies als nostres professionals et garentim una execució segura i un aprenentatge individualitzat.

Per poder participar de totes aquestes activitats i escollir entre un gran ventall de sessions com l’aeròbic, el GAC, el Circuit Xtrem, la millor opció és la contractació de l'abonament mensual i podràs assistir a qualsevol d’aquestes activitats.

Cursos

El Club posa al teu abast totes les possibilitats de l’esport per estar sempre al dia i gaudir de les darreres novetats en fitness, en activitats de musculació i activitats dolces, així com activitats de defensa personal o de contacte com l’Aikido, el Kick-Boxing o el Boxkarate i per aquells que us agrada ballar us donem la possibilitat de fer-ho amb els actuals campions d’Espanya de Balls de saló i tropicals.

Entrenament Personal

Horaris Abonament

Preus Abonaments